Gelaatkunde / lichaamsleer

Je gezicht onthult veel meer dan je emoties! Er wordt gekeken naar de verborgen gezondheidsproblemen. Het gelaat is de blauwdruk van vele waarnemingsfuncties. Als geheel vormt ons gezicht een reflexzone en een zone waar de toestand van ons lichaam tot uitdrukking komt. De teken van anti-aging, factoren die het verouderingsproces versnellen en aspecten die veroudering voorkomen. Leefwijze en voeding spelen hierin een grote rol.

 

Lichaamsenergieën

De verbinding tussen gelaat en lichaam komt o.a. tot stand via meridianen. Dit zijn kanalen waardoor de lichaamsenergieën verbonden zijn met bepaalde organen. De conditie van het gelaat is niet los te denken van ons lichaam

 

Lichaamsleer

Vanuit de Lichaamsleer richt zich op persoonlijke ontwikkeling en groei. Communiceren doe je de hele dag door. Je schrijft e-mails, je hebt een werkoverleg, je voert een telefoongesprek of je wilt jezelf of een product verkopen. Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk in je privéleven, maar ook in het bedrijfsleven. Goede communicatie bepaalt voor een groot gedeelte je succes.

Ook non-verbale communicatie is belangrijk. Wat is je houding wanneer je iets vraagt of uitlegt? Wat is jouw communicatiestijl? Wat kun je hierin verbeteren of anders aanpakken? Waar loop je tegen aan? Het is goed om je bewust te zijn van je eigen communicatieve vaardigheden.